2-4 deltagere

ca. 1.5 time

12 – 99 år

250 DKK p.p.

HAR DU BLÅT BLOD I ÅRERNE?

Tag din familie, kæreste eller bedste venner med på en royal tur gennem Kongens Have, der forvandler jeres hverdag til et mysterie.

Du er hermed inviteret til en royal tur gennem Kongens Have! Hofnarren Ludo har lagt en plan og i må bruge jeres kløgt og sociale færdigheder for at bevise, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!

Mystery Go er en kulturoplevelse for dig og dine nærmeste, hvor I ikke skal tænke på planlægning. Tag din kæreste, familie eller bedste venner med ud på en gammeldags skattejagt for 2-4 spillere. Der er ingen tidsbestilling, når du har købt modtager du info på mail om hvordan I afhenter jeres Mystery Go i Kongens Have – det er vigtigt at I først afhenter skattejagten på dagen hvor I skal spille.

Praktisk Information

  • Ingen tidsbestilling.
  • Afhentes ved Kongens Have.
  • Foregår udendørs i Kongens Have.

SÅDAN FOREGÅR MYSTERY GO I KONGENS HAVE

Du henter din mystisk æske på en hemmelig lokation lige ved Kongens Have. Den indeholder alt, hvad du skal bruge. Åbn æsken og I er i gang!

Kongens Hemmelighed Mystery Hunt København

Æsken er fyldt med små, gådefulde bøger, der fører jer rundt i Kongens Have.

For at løse gåderne skal I undersøge haven grundigt. Brug de royale omgivelser sammen med indholdet i æsken og løs mysteriet!

Mystery Go Kongens Have kan spilles på:

Find vej

Kongens Hemmelighed Skattejagt Teambuidling

MYSTERY HUNT KONGENS HAVE

Kongens Have
Øster Voldgade 4A
1350 København
Danmark.