2-4 deltagere

ca. 1.5 time

8 – 99 år

250 DKK p.p.

KAN DU FINDE LANDSFORRÆDEREN OG REDDE NATIONEN?

Tag din familie, kæreste eller bedste venner med på en fantastisk spionjagt, der forvandler jeres hverdag til et mysterie.

Nationens sikkerhed er i jeres hænder! Tophemmelige dokumenter er blevet stjålet af en forræderisk dobbeltagent. Kan I løse gåderne og stole på hinandens dømmekraft for at afsløre forræderen? Eller bliver I ofre for forræderens dobbeltspil og anklager en uskyldig?

Mystery Go er en kulturoplevelse for dig og dine nærmeste, hvor I ikke skal tænke på planlægning. Tag din kæreste, familie eller bedste venner med ud på en gammeldags skattejagt for 2-4 spillere. Der er ingen tidsbestilling, når du har købt modtager du info på mail om hvordan I afhenter jeres Mystery Go på Kastellet – det er vigtigt at I først afhenter skattejagten på dagen hvor I skal spille.

Praktisk Information

  • Ingen tidsbestilling.
  • Afhentes nær Kastellet.
  • Foregår udendørs på Kastellet.

SÅDAN FOREGÅR MYSTERY GO PÅ KASTELLET

Du henter din mystisk æske på en hemmelig lokation lige ved Kastellet. Den indeholder alt, hvad du skal bruge. Åbn æsken og I er i gang!

Æsken er fyldt med små, gådefulde bøger, der fører jer rundt på Københavns kolossale forsvarsværk, Kastellet.

Brug de imponerende omgivelser sammen med indholdet i æsken for at knække koderne og løse gåderne, så I sammen kan afsløre dobbeltagenten inden det er for sent!

Mystery Go Kastellet kan spilles på:

Find vej

Den Skjulte Krig Mystery Hunt Teambuilding Kastellet København

Mystery Go Kastellet

Frihedsmuseet
Esplanaden 13
1263 København K