Psykologisk entertainer, Mikkel Karlsen, og magiker, Magic Malmstrøm, er klar til at give dig og din arbejdsplads det vildeste interaktive online-show: Magic and Mind Games.

Oplev et magisk liveshow over videoopkald, hvor du og dine kollegaer tryllebindes med tankelæsning og magi. Bliv ført ind i en verden af mystik, hvor I sammen interagerer direkte med Mikkel Karlsen og Magic Malmstrøm – en verden hvor alt kan ske!

I får en unik online oplevelse, der skaber lige dele fascination og undren; et mysterie, der sætter sig fast i din bevidsthed. Vi garanterer, at du og dine kollegaer får noget at tale om længe efter showet er forbi.

Boost arbejdsglæden ved at grine og forundres SAMMEN. Så prik din kollega, chef eller formanden for festudvalget på skulderen og book jeres show i dag!

Firmabooking

Vil du vide mere? Skriv til os her.

  "Virtuel manipulation er det nye sort!"

  – Go’ Morgen Danmark, TV2

  ”I formåede på fineste vis at underholde og inddrage vores danske og internationale salgskollegaer fra over 20 lande med Jeres digitale show! Det fungerede super godt med Jeres online set-up, og det var en sjov overraskelse, vi fik under vores digitale kollektionsfremvisning. Jeres tricks er også uforklarlige på en international digital scene! Imponerende!”

  – Bestseller

  "Det var virkelig et godt show, og har kun hørt meget positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer. Selv er jeg stadig meget imponeret og overrasket over de forskellige indslag. Så der er allerede givet en masse anbefalinger videre, da det er helt perfekt at det kan forgå hjemme i stuen, når nu man ikke kan samles.. Så kæmpe tak og ros herfra."

  – Rigsrevisionen

  "Tak for et fantastisk show! Inspirerende, tankevækkende og lidt frustrerende 😉 Tak for at medvirke i denne virtuelle form."

  – Region Syd

  Ofte stillede spørgsmål – Magic and Mind Games

  HVAD ER MAGIC AND MIND GAMES?

  Magic and Mind Games er et helt nyt format, hvor du som tilskuer vil kunne opleve fascinerende og forbløffende live-underholdning i hjemlige og sikre rammer. Psykologisk entertainer Mikkel Karlsen og magiker Magic Malmstrøm vil over videoopkald invitere dig og dine kollegaer ind i et interaktivt univers, hvor du som tilskuer kan se med fra egen stue eller kontor og samtidig indgå som en aktiv bestanddel af de to entertaineres psykologiske underholdningsshow. Med andre ord: I en tid hvor sociale begivenheder og arrangementer dagligt bliver aflyst, kan Magic and Mind Games bringe folk sammen og engagere og inspirere på ny!

  HVAD KOSTER DET AT BOOKE SHOWET TIL ET FIRMAEVENT?

  Prisen for at booke afhænger af tidspunkt og dato for jeres event samt hvor lang tid, I ønsker. I kan sende en uforpligtende forespørgsel her, og så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

  HVORDAN BOOKER JEG MAGIC AND MIND GAMES TIL ET FIRMA-EVENT?

  Du skal blot udfylde kontaktformularen på denne side. Her kan du sende en uforpligtende forespørgsel. Magic and Mind Games sofistikerede underholdningsstil er perfekt til virksomheder og organisationer, som er interesseret i virtuel teambuilding i form af seminarer, fester og møder over videoopkald.

  HVOR MANGE DELTAGERE KAN VI VÆRE?

  Det er helt op til jer! Magic and Mind Games er et show for alt fra fem personer til flere hundrede, alt imens den interaktive del forbliver intakt.

  HVAD SKAL JEG BRUGE FOR AT KUNNE SE SHOWET?

  En internetforbindelse og en computer med et webkamera. Resten vil du blive guidet igennem, når du har booket showet.

  ER SHOWET CORONA-SIKKERT?

  Jeps! I kan nyde showet fra sofaen i hjemmet eller fra stolen på kontoret, så det bliver ikke mere sikkert!

  ER DER DRESSCODE?

  Niks! I skal være velkomne til at opleve showet i alt fra jakkesæt til tracksuit.

  KAN JEG BETALE MED ET MYSTERY MAKERS GAVEKORT?

  Du kan desværre ikke bruge Mystery Makers gavekort til Magic and Mind Games.

  Magic and Mind Games